top of page

Επίσημη Αγαπημένη

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου και οι Εκδόσεις Αρναούτης διοργάνωσαν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, αφιέρωμα στην μεγάλη στιχουργό Ελένη Λιάκου, στο Καλλιτεχνικό Καφενείο Θ. Αγγελόπουλος του Δήμου Ιλίου.

Το Σωματείο μας εμπλούτισε χορευτικά την βραδιά.

Το αφιέρωμα συντόνισε και προλόγισε η συγγραφέας Παναγιώτα Μπλέτα.

Χαιρέτησαν την εκδήλωση και μίλησαν, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ιλίου κύριος Δημήτρης Βασιλόπουλος , η ψυχοθεραπεύτρια/ποιήτρια Ευγενία Οικονομοπούλου,επιμελήτρια της έκδοσης του βιβλίου ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ και η Νίκη Ρεπάνη, κόρη της Ελένης Λιάγκου καθώς και ο Πρόεδρος της Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών ποιητής, εικαστικός κύριος Κώστας Καρούσος και ο καλλιτέχνης Δρ στην Φιλοσοφία των Επιστημών Βασίλης Αράπης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν 12 από τις δημοφιλέστερες επιτυχίες της στιχουργού και έγινε απαγγελία ποιημάτων της από το βιβλίο της "Επίσημη Αγαπημένη" των εκδόσεων Αρναούτης 2017 απο την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Διεθνή Πολιτιστικού Συλλόγου "Ορίζων" Ευδοκία Οικονομοπούλου. Στην μουσική επιμέλεια : Ο τραγουδοποιός, μουσικός-ερμηνευτής Γιάννης Απόδιακος Στα πλήκτρα: Ο μουσικός Μάκης Μέρλος Στο μπουζούκι : O μουσικός Γιάννης Χαραλαμπάκης Συμμετείχαν οι ερμηνευτές: Βασίλης Διαμάντης, Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Νίκος Πατσιαούρας, και Ελένη Ασημακοπούλου.


Σημαντικές Εκδηλώσεις
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αναρτήσεις ανα Ημ/νία
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Ανάζήτηση με λέξεις κλειδιά
bottom of page