top of page

Εκδρομή στην Βόρεια Εύβοια.

Το Σωματείο Ελληνικών Χορών και Λαογραφικών Ερευνών "Ελληνική Παράδοση" διοργάνωσε εκδρομή στην Βόρεια Εύβοια την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Η μεγάλη οικογένεια της "Ελληνικής Παράδοσης", δάσκαλοι, χορευτές και φίλοι, όλοι μαζί με χαμόγελα και καλή διάθεση επισκεφτήκαμε το χωριό Προκόπι όπου παρακολουθήσαμε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Ρώσου και προσκυνήσαμε με ευλάβεια και σεβασμό το σκήνωμα του Αγίου.

Κατόπιν, με σύμμαχο τον σχεδόν καλοκαιρινό ήλιο, επισκεφτήκαμε την όμορφη, γραφική Λίμνη Ευβοίας για βόλτα, καφέ, ούζο και μπύρα.

Ο χορός, η μουσική και το κέφι αμείωτα στο γλέντι που διοργανώσαμε σε τοπικό μαγαζί. Η παρέα της "Ελληνικής Παράδοσης" γλέντησε μοναδικά, με ζωντανή μουσική με κλαρίνο τον ταλαντούχο νέο Ηλία Αγγέλου, βιολί τον φίλο Παναγιώτη Κατσίπη και κρουστά τον δάσκαλο μας Βασίλη Τσούνη, αλλά και τον μικρό Νικόλα. Μουσική έπαιξε επίσης ο Ανδρέας Προκόπης από το Σωματείο μας. Ο χορός ασταμάτητος και το γλέντι μας ξεχωριστό.

Λίγο πριν την επιστροφή, κάναμε τα ψώνια μας στην τοπική αγορά στο χωριό Προκόπι.

Σας ευχαριστούμε όλους για την μεγάλη συμμετοχή στην εκδρομή, ήταν συγκλονιστικό το ενδιαφέρον και η προσέλευση των χορευτών και των φίλων της "Ελληνικής Παράδοσης".

Η οικογένεια μας ολοένα και μεγαλώνει.

Τα καλύτερα έρχονται...


Σημαντικές Εκδηλώσεις
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αναρτήσεις ανα Ημ/νία
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Ανάζήτηση με λέξεις κλειδιά
bottom of page