top of page

5ο Οδοιπορικό - Κοκκινόραχη Σπάρτης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό "Με τραγούδια και χορό για την αγάπη θα σας πώ" στην Κοκκινόραχη Σπάρτης την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοκκινόραχης "Ο Πάρνων" με συνδιοργανωτή το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης.

Το Σωματείο μας αποδέχτηκε για δεύτερη χρονιά την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Πάρνων" και ταξίδεψε μέχρι την Σπάρτη όπου παρουσίασε χορούς από την περιοχή του Ξηρόμερου. Οι λαμπερές φορεσιές φώτισαν την ζεστή αλλά όμορφη και κεφάτη βραδιά και το τσάμικο πάνω στο νταούλι έκλεψε την παράσταση και το χειροκρότημα του κόσμου.

Στο οδοιπορικό συμμετείχαν οι χορευτικές ομάδες του Συλλόγου "Ο Πάρνων" με χορούς από Μικρά Ασία μέχρι Ήπειρο και νησιά , καθώς και ο Όμιλος Διάδοσης Παραδοσιακών Χορών "Η Πυρρίχη" με χορούς από την Τζιά.

Ευχαριστούμε απο καρδιάς τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Παλαιοκώστα, όλα τα μέλη του Συλλόγου και την χοροδιδάσκαλο, για την φιλοξενία τους και την αγάπη τους. Καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας σύντομα για να ξανασμίξουμε για περισσότερο χορό και γλέντι.

Οι χοροδιδάσκαλοι : Ρούτη Έφη - Τσούνης Βασίλης.


Σημαντικές Εκδηλώσεις
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αναρτήσεις ανα Ημ/νία
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.
Ανάζήτηση με λέξεις κλειδιά
bottom of page